remember me Forgot your password?
Sign in    Registration                 We’re creating the largest and most complete database of photographic lenses in the world! Join us!
All About Photographic Lenses.
Specifications, comparison, reviews,
MTF-charts for lenses by Canon,
Nikon, Sony, Pentax, Olympus,
Sigma, Tamron, Carl Zeiss, etc.


Article about photographic lenses and equipment

This book will really change your life. Click and read...

De laserpen met verschillende modi

Deze laserpen 10mW is zeer gebruiksvriendelijk. Ik hoefde niet eens naar één pagina in de handleiding te kijken om erachter te komen hoe dit apparaat te bedienen. De enige stap die wat meer tijd kostte, was het binnenhalen en veiligstellen van de batterij, wat misschien 2 minuten duurde. Naar mijn mening is dit een van de beste combo-lampen op de markt, omdat het heel gemakkelijk te gebruiken is en een groene laser van hoge kwaliteit heeft die 's nachts tot 2 mijl kan reiken. Ik ben dol op de verschillende modi die kunnen worden ingesteld plus onthoud je instelling wanneer je het apparaat weer inschakelt. Het is zeer compact en past in beide maten van S & W en is gemakkelijk diode en zo getekend dat het zeer geschikt is om mee te nemen. De offset is ongeveer 1,5 ", wat ik beter hanteerbaar vind.Ik hou van de drukknop aan / uit.Ik heb 1000-1500 rondjes door mijn M & P9 gedaan met de groene laser zonder problemen, maar heb net de andere laser geïnstalleerd. het apparaat voor een paar dagen, voordat ik de kans had om de schietbaan te bereiken, toonde aan dat het een kwaliteitsproduct was.

Ik controleerde en schakelde batterijen van beide eenheden om te zien of het verschil maakte. Ik was teleurgesteld dat na het doorbrengen van nog eens 299,00 dat één licht zwak en defect was. Dus nam ik contact op met de klantenservice omdat ik zover was dat ik met niemand kon praten. Ik legde de situatie uit die ik haar had gegeven. Het duurde anderhalve week, wat geen probleem was, zolang ik het maar kon laten repareren. Ik ontving de 2000mW laserpen terug met hetzelfde defect dat ik het naar hen stuurde. Ik ben afgevinkt. Als je het niet terug kunt sturen om het te laten repareren, wat doet een vent nu? Ik vind dit product leuk en hoe compact het is. Mensen pas op als je er een krijgt en je het gevoel hebt dat de laser zwak is voor een LED-lampje. Ik heb er een met een heel fel rood LED-lampje en wenste dat ik een andere had die onberispelijk was, maar ik kan het me niet veroorloven om uit te gaan en het te blijven kopen tot ik er een vind zonder een defect LED-lampje.

kopen 2000mW laserpen

Houd in een kanttekening rekening met mijn advies en maak geen gebruik van de batterij die bij de laser wordt geleverd. Er staat geen vervaldatum op en het is gepatenteerd. U hebt geen zekerheid dat het een kwaliteitsmerk van de batterij is of dat de cel niet is verlopen. De laserpen moet zelfs geen last hebben van een batterij als het geen merknaam is met een houdbaarheidsdatum. De intensiteit is weer normaal na 5 minuten warme lucht in de auto. Dat kleine groene stipje naast de rode pijl is de laserpunt. Als iemand anders soortgelijke problemen heeft, zeg dan alsjeblieft, of zorg ervoor dat je dit bedrijf belt om te klagen. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is dat een apparaat als dit, zoals verwacht, en 100% van de tijd werkt. Er is geen foutmarge in de soorten scenario's waar dit soort apparatuur waarschijnlijk zou worden gebruikt! Het ontwerp van de montagebeugels is ook zwak! Gemaakt van polymeer in plaats van metaal.

Ik onderdrukte mijn ergernis en speelde de rol van een toegewijde klant. Ik heb een aantal CR2's online gekocht omdat ze praktisch onmogelijk lokaal te vinden zijn. De laser werkt nog steeds niet goed in levendige omgevingen. Ik had het volste recht om bezorgd te zijn. Toen brak een van de steunbeugels af nadat een van de bouten die hem op zijn plaats houden naar buiten kwam en verdween tijdens een afstandssessie. Op dit punt had ik er genoeg van en heb ik het net van de rail verwijderd en na het verwijderen van de batterij terug in de doos gegooid. Het stak uit voorbij het vat, opnieuw een probleem voor het dragen maar ook een probleem omdat de laserpen snel werd aangetast door koolstofopbouw. De laser moet verschillende bedrijven hebben waarvan ze de LED-lampjes ontvangen voordat ze worden gemonteerd. Beter hopen dat je er geen krijgt met het dimmer amberkleurige licht. En nog een ding dat ik mensen zou willen vertellen over schieten. Ik hoop dat deze beoordeling helpt en bereidt iedereen die van plan is er een te kopen voor.

Ik denk dat je een laserpen 1mW voor katten moet kopen. De primaire con die ik heb is het aantal modi en de noodzaak om er doorheen te fietsen om terug te gaan naar het oorspronkelijke punt. Soms is minder meer, vooral in zelfverdediging; en alleen omdat je het kunt doen betekent niet dat het een goed idee is. Het heeft een tuimelschakelaar voor aan / uit en een eenvoudige tuimelschakelaar om van alleen naar licht alleen naar laser + licht te gaan, en zelfs dit is ingewikkelder dan het moet zijn. Ik heb moeite met het bedenken van een reden waarom je je pistool zou laten branden zonder dat de laser aan is en onmiddellijk beschikbaar is; je zou het apparaat aan of uit hebben met een schakelaar om te schakelen tussen licht en geen licht. Het heeft zes verschillende modi die je bereikt door links en rechts op schakelaars tegelijk in te drukken om door de cycli te gaan. Maar als je terug wilt gaan, moet je vijf keer op de schakelaars drukken. Niemand zal in staat zijn om de eenheid snel genoeg te manipuleren met deze modi in een echt gevecht.

http://laserpen.weezblog.com/

http://www.pinmommy.com/pin/kopen-hoog-vermogen-groene-laserpennen-46074/

Author: pasejoke 07.07.2018 07:11:47
530Embed to Blog (HTML) Embed to Forum (BBcode)

Sorry, comments can be added only by authorized users